Bist du denn wirklich sicher das alles gut wird?

Fan vad trist allt känns nu. Känner mig lagom nedstämd om man kan säga så. Livet känns så tråkigt och jag vet knappt vad jag vill ha ut av det. Ena stunden vill jag en sak andra stunden orkar jag inte göra någonting åt situationen.
Jag har ett bra liv och borde vara glad och nöjd över det men någonstans så känns det som att det finns mer för mig därute. Vet inte var, när och hur det ska komma till mig. Känner mig så ensam i tankarna och vill rymma ifrån de. jag väljer på något sätt att acceptera det som det är och tänka att det blir bättre sen.. sen när jag har slutat, sen när jag har gjort dittan och dattan. Hela tiden är det "sen" när fan ska sen bli nu?
Jag bör inte klaga men jag vill inte ljuga och säga att jag är glad, för jag känner mig inte glad. Hela min situation känns så vriden. Te.x. i skolan jag känner mig mer "Kompis" med lärarna än eleverna. Jag mår bra av att dela av mig av mitt liv och känner att jag får så mycket tillbaks av lärarna. bl.a. en hel del beröm, men längre än så kommer inte min glädje. Den är kortvarig. Jag må vara smart, som jag fått höra men vad ger det mig?
Ändå så är det väl antagligen de där orden som får mig att inte tycka skolan är så jobbig.
Känner mig så kall. Så nu ska jag lyssna vidare på "Min" låt. Den enda låten som känns som tycks prata direkt till mig alltid när jag mår dåligt nu för tiden.

Tänkte bara om ni var sugna..

på att kolla upp er inlärningsstil så gav en av mina bästa lärare denna termin mig en länk, eftersom jag sa att jag inte hade gjort något sådant test i 1:an och inte visste min inlärningsstil.
http://www.advantumkompetens.se/kunskapsbiblioteket/tester/start/

Dressed on

Visst är känslan av att inte veta vad man ska ha på sig till ett visst tillfälle ett väldigt stort problem? Gareroben är fullproppad med kläder men inte fan finns det mycket man vill ta på sig och om man då kanske, kanske har någon aning, så vet man inte om det passar att ha det på sig till det tillfället.... ah, i-landsproblem!
Köpte en klänning för ett tag sedan, som jag inte har använt ännu.. vet inte om jag kommer att göra det ikväll heller, men tycker om den gör jag. Känns som jag vill ha klackar till den klänningen för att den inte ska bli för "Lång" så ja.. kanske ska ta ett par tajta jeans istället med högre klackar?
Här är klänningen iaf:
Måste hoppa in i duschen nu och börja göra vid mig. Restaurang kl.6! wiiiiii.

Uttrycket: ta sig vatten över huvudet

Vad tänkte jag när jag ville arbeta om Hamburgs historia? Det säger ju sig själv att det kommer bli världens mest misslyckade arbete. Good work idiot.
Nu har jag ingen lust att fortsätta på min labbrapport heller eller kolla igenom tyskan som jag ska tenta av min sista del på imorgon. ALLTSÅ HELVETE!!!!!!!!! Jag är så fruktansvärt körd, så det finns inte. Läraren ska titta igenom arbetet imorgon, han kommer typ klaga på det som bara den.
Sen bara för att dumma lilla jag vill ha lite liv i dagarna så tackade jag ja till middag imorgon men har jag egentligen tid till det? Svar nej.
På torsdag är det matteprov också (och jag har fortfarande fattat noll) och på fredag ska labbrapporten in som jag knappt har börjat på. Är det nu jag får börja att gråta?.... tack.

Tell them Ronnie

Emelie, har tyvärr ingen musiktips :/ Satt bara och lyssna på gammal musik som jag saknat^^. Mest Beyoncé då.. svårt att lista ut va? haha..
Här är 2 bra covers och en knepig, som du säkert redan har hört, men ändå :))

För övrigt har jag hängt med Malin idag och ätit fruktsallad, samt cyklat ner till posten och Q8 och hämtat ut paket. 
Vi tog en runda inne på Outleten också och hon hittade en fin kjol så hon hämtar mig senare, så ska vi dit och hon ska testa den med ett vitt linne och inte träningskläder som hon hade på sig tidigare ^^)
Ikväll= plugg!

Auf deutsch.. sorriii :))

Vermiss dich unendlich viel meine verrückte freundiiin!!! <3
Mann, es ist immer so schön (ok wir haben nur 2 mal mit einandere geskypet... aber diese zwei mal dann, hehe) mit dir zu skypen!
Ich freue mich, dir wieder in der zukunft zu treffen! Du fehlst mir jeden tag und ich hasse wirklich das ich dir nicht hier bei mir hab. Wir haben uns seit erste treffen immer gut versthanden! Haha, hört sich an, wie ich in dir verliebt bin.. aber das weisst du ja schon das ich bin, meine liebe ;).. haha scherz!! :DD
Ok, ein bisschen ungerecht jetzt für meine andere schwedische freunde, die mein blog liest, dass ich nur zu dir auf deutsch schreib.. so ich soll jetzt mal aufhören :)) Hab dich lieb!<3

det är klart jag vet vad jag bör

Plugga är det jag bör, men inte det jag gör. Istället tar jag hand om mig själv och låter musiken sjunga högt i mina öron. Det är f.a.n vad bra man kan må bra utav musik!!! Blir rent lycklig i kropp och själ.
Plugga får jag göra sen. Imorgon har jag en hel dag på mig. Idag håller jag kväll.

Changed plans but not for my cat


Vila i frid

Inatt och imorse togs två fina människor ifrån de nära och kära.
Jag kände ingen av de så bra, men känner ändå en sorg över att veta att mina nära och kära befinner sig i sorg nu.
Hade glömt sätta på ljudet och vibrationen på mobilen idag och på sista lektionen tar jag upp mobilen och får se två dödsbesked. Det blev sådan himla tyngd att känna att hoppet för mina nära och kära nu är borta, då den de som de älskar har lämnat de.
Jag har nog bara mer eller mindre bara en sak att säga till det. Jag är säker på att ni har förgyllt deras liv många gånger, precis som de har gjort med era. Ni är så himla fina, precis som de var och någonstans tror jag att er kärlek skänkte värme i deras kroppar när kylan kom till de.
Ikväll tänder jag ljus för er alla och tänker på er.

Lille snarkis...

..ligger bredvid mig i min fåtölj och sover. hihi, söte!
ska plugga nu. jättekul.. puss.

KRAM!



New in my room



Cooling foot lotion

Det är nästan så man får lite dåligt samvete när Robin igår sa: "det är inte många som tar det ansvaret du tar". Då han syftade på matten. Dåligt samvete därför jag vet att jag borde göra det nu, men orkar inte. Fast jag ska i alla fall, hade först tänka pausa lite med en film eller ett avsnitt utav en serie, hehe.
Var i stan med Malin i alla fall. Vi satte oss på Espresso house, fikade och gjorde projektplanen, mejlade organisationer, osv. Så fick vi någonting vettigt gjort :) Därefter gick vi en liten tur i Malmö. Jag använde mitt presentkort på The body shop, så nu är jag ägare utav en lotion, jag länge velat ha :) puss på det.
KÖP DEN! :)

Överraskning

Now it is soon time for my suprise. Mamma bara: har du någon aning?
Där slog det mig att det har jag fan inte, haha. Jag har inte riktigt tänk på det så, men fan, jag brukar alltid ana något, men nope, not this time.
Nu kom mitt hjärta. Så måste gå, Puss :))
Och Emeliee.. WOHAA, du har börjat blogga igen, YEJ :D!!

Don't take everything I have, Don't take who I am

I am

Knasigt det blev

(av någon anledning så vill inte min text fungera med enter-knappen? så det blir sådana här sammanpressade texter hela tiden, som man inte orkar läsa)
Nej, gårdagen blev inte alls som planerad. En oerhört sjuk dag men ack så jädrans bra!
Det började med att jag gick ut och satte mig i mitt lilla palats (hehe), solade (vafan.. 1 oktober i short???) och pluggade tysk grammatik. Efter ett tag kommer mamma och pratar med mig och nämner "skulle inte du vara med Gaberiella idag?"
Alltså att planera något mer än 2v innan bestämd tid... alltså sådant glömmer jag. Så jag rusade ju därifrån. Satte på datorn för att se ifall hon hade skrivit något och ringde henne samtidigt. I mejlet hade hon skrivit att hon var i Malmö 14.45, då var klockan 14.46... he-he. Nåja, tåget var i alla fall lite försenat.
Bytade snabbt om kläder och rakade benen i all hast. Vill inte gå med håriga ben i stan. Där går min gräns och sen kunde jag ju inte ta på mig långa byxor eftersom det var så varmt!
Pappa körde mig in och han försökte ta en snabbare väg men så kom vägarbete och han körde fel och allt blev klyddigt, men tillslut kom jag ju fram till centralen.
Vi gick sedan runt på stan och pratade massa babbel om allt och inget, så som tjejer gör, hehe. Det är verkligen så himla sjukt med Gabriella för jag har träffat henne 3 gånger (med igår) och snackat lite via facebook, men ändå känns det som att vi har varit vänner i alla evighet! Antingen är det för att vi har utbytesår gemensamt eller så är det någonting annat, eller så är det både och.
Gårdagens bästa händelse: Jag och Gabriella hade tidigare pratat om att när den situationen uppstår när man inte fattar så säger man ändå att man gör tillslut. bara för att det blir pinsamt efter 3ggrs frågande utav "Va? vad sa du? ursäkta men vad säger du??" Sen skulle vi ju såklart få vara med om den någon minut efteråt, då jag ska beställa på espresso house. "...också vill jag ha en frapino". Killen i kassan säger någonting som både jag och Gabbi uppfattar som att det kommer att dröja. Det gör det ju alltid tänker jag, så jag säger bara "jaja". Killen säger då någonting nytt och jag står typ som ett frågetecken, för jag fattar det fortfarande på samma sätt, som tidigare. Tillslut hittar han nya, lite mer tydliga ord "alltså jag kan inte göra den!". Men säg det då från början, tänker jag. Sen ska jag då beställa någonting nytt, men eftersom detta redan hade dröjt så länge  så blev jag ju stressad utav kön. Det stora problemet i det hela är att jag tycker inte om varma drycker och kaffe och  stället "espresso house" tycker ju om att sälja sådant, som man förstår på namnet. Det där med kaffet slog inte in i huvudet på mig just då så jag frågade bara efter vad dom hade som var kallt. Återigen hör jag knappt vad killen säger och jag trodde jag beställde någon vaniljdricka. Jo, det gjorde jag till viss del, men.... ISLATTE VANLIJ. Alltså herregud! Smaklig måltid Amanda...
Nåja, då blir det plugg och städedag idag istället. Ahh, idag har jag ingen ork bara. Haha... hur typiskt är inte det?

Godmorgon

sömntutan jag har inte ens orkat ta ett kliv upp ur sängen, vilket innebär att jag kommer vara seg som bara den i huvudet idag, vilket inte funkar. Måste göra en himla massa idag som inte tillåter ett segt huvud.
Trots att jag så gärna hade åkt in till Malmö eller Ystad, eller någonstans för att se omvärlden lite grann så känns det som att mitt enda val blir till att städa och fixa till mitt rum som är under möbelomredning(eller vad man säger?), hoppa in i duschen.. börjar stinka apa :) och plugga, plugga och plugga.
Jag ångrar inte mitt utbytesår, men det känns inget kul detta. Då och då kommer ju tanken upp om att alla som är i min årskurs tog studenten förra året och nu är man med årskursen som är ett år yngre och alla de som är lika gamla som dig, fast inte bryr sig. Jag är inte bara "fysiskt" mer vuxen utan mentalt också och bara det känns som en kamp varje dag. Jag försöker inte ens passa in, för jag vill inte vara som de. Jag är glad över vem jag är, så varför ska jag försöka bli någon jag inte vill vara? Igår är ju bara ett t.ex. på hur jobbigt det kan bli. Det var inte så att jag var sjuk utan bara utmattad av tankar. Så jag ville bara sjukanmäla mig och gå hem. Men nej, det gjorde jag inte.
Kände att jag ska inte låta det gå den vägen, för om jag börjar så, så kanske jag fastnar i ett mönster, som jag inte vill!
Ena stunden är jag lycklig över mig själv, andra stunden vill jag inte finnas till längre. Jag antar att alla har sina perioder inom det där. Det gäller bara att inte tappa greppet om sig själv.
Det må låta konstigt men det är också därför jag hellre väljer mitt rum idag istället för omvärlden, för inredning ställer i ordning vissa delar i min skalle också och en del stökighet försvinner ur mitt huvud när jag har ordning på min egna plats först.
Dags för frukost!

RSS 2.0