Historia


Ny dator

Så gött det känns att äntligen besitta en nyare! Min gamla skruttiga höll ju på att gå i bitar. Nej, okej, inte riktigt, men den blev så jädra seg på slutet och laggade hela tiden (speciellt word, som jag använt ofta nu) och två CD-läsaren blev störd, utan att jag gjort någonting! Sedan var batteriet också i behov av utbytning. Så jaaa, jag är glad över den, men är samtidigt rädd att någon ska ta den ifrån mig, haha. För jag tror att jag har fått fel dator. Egentligen ska jag nog ha samma modell som jag hade innan fast en annan med en nyare försäkring. Denna datorn verkar bara 1:orna och 2:orna ha. Usch, hoppas de inte tar den ifrån mig. Har redan blivit så glad i den så, haha :))
Strax ska jag på inflytanderåd och sen ska jag cykla hem och städa i ordning rummet och plugga. Gissa vad jag ska plugga? MATTE. Alltså usch!
Puss.

True


Blev kär...

...när jag tittade in på Nahla.se och hittade dessa fina skorna:

Någon gång ska de bli mina!! Kanske önska sig till födelsedagen? Dock var de slut i lager för tillfället.. synd!

Snygga klädesplagg och jackor hade de också! Äntligen hittat ytterligare en internetaffär att lägga till bland favoriterna!!

 


Vad hände?

Jag som sög på redovisningar innan och var bra på prov? Jag kan inte förstå att jag har gjort 2 redovisningar och fått MVG på båda. Fy faaan vad det känns bra!! Prov känns dock inte lika roligt att skriva mer, hehe... skrev ju religionsprov idag. Gick la sådär... hade ju lagt ner lite mer energi på att lära mig om hindusimen och inte att lära mig indiska (ord) som man tydligen skulle ha.. alltså seriöst, tyckte provet var riktigt dåligt gjort. HUR ska minnas vad skillnaden med typ ashima och ashama (något liknande iaf) är, om man inte kommer ifrån indien?! Nåja.


Plugg

Sååå dunder sugen på att shoppa, så det finns inte, och sen att ta en fika på espresso house!!! aaaah. Ja,ja, anledningen till det står ju klart. Jag vill skippa plugga till redovisningen och provet imorgon. Alltså.. shoppandet får ta och vänta, inte bara på pengarna utan också på tiden. Skoj sånt därade. Puss & kram.


arbete + redovisningen imorgon.


prov..

Made a difference

Denna träningsverk är nästan outhärdlig pga. den förkylning jag hade ifrån en början! Att jag glömmer bort att jag var förkyld och börjar träna... då är ju något inte riktigt okej, alltså.

Hur som helst. Det mesta börja rulla på nu, sakta men säkert så. Känner mig inte lika nedstämd mer. Ett tag trodde jag att jag höll på gå ner riktigt och var inne och luktade på deperession. Naja, nu är det i alla fall bättre.

Igår stannade jag hemma på förmiddagen och middagen ifrån skolan men gick dit till matten eftersom jag inte kan missa någonting där, oavsett om jag är sjuk och knappt kan gå. 100% närvaro har jag och det ska jag försöka ha så länge som det bara går! Vill verkligen klara detta, för jag vill inte sitta med matten nästa termin också! Fast blir det så, så deppar jag inte för det. Då var det väl meningen så då och eftersom jag redan har en termins erfarenhet av kursen så kanske det går lättare nästa termin då. Saken är i alla fall klar. Jag ska inte ge upp den! Annars kan jag ju bara forstätta drömma vidare om de olika yrken jag funderar på att jobba med.

Första lektionen idag var naturkunskap B. Den är inte särskilt rolig den heller fast trots att jag trodde att jag inte skulle komma upp ur sängen idag, så kom jag upp, pga. att jag hade vilat igår. Fick gjort väldigt mycket på uppgiften "hur fungerar det" och det känns väldigt bra! Nu har jag bara 2 saker till att klistra in i arbetet och sen ska jag köpa saker till redovisningen och trycka ut faktablad till klassen.

Nu ska jag titta runt på cyklar på internet hade jag tänkt. Vill ha något likande denna, fast vi får väl se hur det blir med det, haha!

 

Vid 3-tiden är det dags för tandläkaren och nu ska jag plugga. Puss.



Much more than an award



Magi

You put my love on top

Tror nästan att när man önskar sig förmycket, så är det då man blir besviken eller liknande. Jag orkar inte må såhär. Orkar inte ha att göra med dessa ständiga känslor. Får i för sig vara utan de någon timme hit och dit.
Inte för att jag har gjort så mycket på sistonde och det vet jag ju anledningen till det också, men det är ju också roligt hur få det är som lyckas se när jag mår dåligt, trots att jag ser det på alla andra. Varför är det så för? Är jag för stolt för att visa att jag också är ledsen eller är det inte mig felet ligger i? Eller så kanske det är bådera. Känns inte rättvist iallafall.
Men han förstår mig till viss del i alla fall. Allt kan han inte förstå, och det förstår jag(!) men att han åtminstonde ser. Att han bryr sig, att han bara liksom vet att det inte är bra med mig. Gud ska veta vad glad jag är att han alltid finns vid min sida. Jag har skrikit och gråtit nu, bett om jobbiga grejer, sagt saker som är tunga att bära, men ändå, ändå så står han kvar här, bedvid mig och ser inte ut att vara på väg någon som helst stans.
Jag förstör hans dagar och är inte värd det jag får tillbaks egentligen men av någon anledning så ger han mig allt han kan ändå.
Jag kan inte förstå hur dåligt jag sov inatt, att det gjorde ont i mina ben och mage. När det sedan var dags för att gå upp så slog något till mig. Jag kunde inte längre bara. Stängde av ugnen. Tog telefonen, tog på mig mina rosa flipflops trots mina tjocka vita strumpor som satt på och gick ut i det våta gräset, till min lilla plats. Ringde han och grät floder och han tröstade. Andades och gick in igen, in till mamma och pappas rum. Stängde dörren och ringde ett annat samtal, sen gick jag upp och la mig igen och mådde bättre.
Man kan väl säga att detta lite rent utav är en kärleksförklaring. Jag ville skriva ner det här, för jag vill titta tillbaks på detta när jag mår bättre igen och jag kollar ingen annanstans än här.

Så om du någon gång läser detta mitt hjärta.. Du förstår mig och att du bara låtsadesfisa precis för att jag ska krypa ner i sängen hos dig. Haha du är för gó du! Inte för att fisar lockar, men du ville väcka min uppmärksamhet, haha.. Förresten så är du så sött när du sover, förutom när du sover med dina ögon öppna, det skrämmer bara skiten ur mig, haha!
Jag älskar dig min fina<3

haha<3


tierd and halfsick

Usch, så mycket att göra idag. Känns det som i alla fall. Måste städa, hoppa in i duschen och packa inför helgen.
Känns fan som jag håller på att bli sjuk också. Ögonen har typ runnit inatt och det var inte bara tårar. Imorse var de också rent rinninga. Nu är det faktiskt inte så farligt men det kommer och går och sen känns även min hals inte helt kry och min knoge och knä gjorde asont när jag vaknade imorse :S

Nåja, nu vill jag slänga i mig mat (läs choklad) och sen göra vid mig. Äckliga väder! Hatar när det blåser!!

Puss.

Dagens vill ha (jättemycket)

Deutsches schwarzbrot mit frischkäse, kräutersalz und tomaten oder gurken... :)


Förståelse?

Jag kan bara inte förstå hur svårt det ska vara för mig att sätta gränser när det kommer till en viss del av mitt liv. Varför ska jag hålla på att ge massa chanser hela tiden och tro att det blir bättre. För det blir det inte. Sluta vara trevlig! sluta bry dig, för hur pass mycket bryr den sig tillbaks?! NULL. Alltså är det så fan i helvetes jävla värt det att lägga ner tid på någon som ändå glömmer bort vad man är för en person. Än en gång säger jag det: Jag vill inte vara någon jävla stötepelare som bara är okej att komma till när problem uppstår. Nej, nej och fucking NEJ!!!
Jävla sorgligt att jag ska behöva bli otrevlig och allt det där bara för att vissa människor har en tendes till att glömma bort att alla har lika värde och om den har rätt till att kasta en massa på mig så har den fan också en skyldighet att fråga efter (åtminstonde) hur det är med mig och inte bara använda det som en inledning till samtal för att sen kunna berätta om sitt.
Im done, Im out. Tschüss.



Sådan här fetlust har jag nu att göra om det här. För en rätt sjuk grej är att jag länge har trott på "people change, things goes wrong, shit happens, life goes on"... but hey let me tell you the true story. PEOPLE DON'T FUCKING CHANGE. or some do, but that's way to little people who does!

Dags för...

Robinson och grekisk sallad! yeeej!

Därefter... lägga ut annons på blocket och plugga svenska.

CHIOOO!

Happiness



Sådant gör mig glad. När jag för nog faktiskt första gången lyckas få ett MVG på en redovisning. Är det nu man säger halleluja? Jag kan tydligen prata tydligt och redovisa fritt från manus... tänka sig, haha.

Fokiwa.se

Hittade ett snyggt linne, som foki har designat. I vanliga fall så brukar jag inte riktigt tycka att hon har den stilen på kläder som jag själv skulle kunna bära, trots att den är vädligt fin.
Det här linnet hade jag i alla fall gärna kunnat ha i min garderob!


LOVE YOU!!!


suddig bild </3

Har skypat med min fina Annika idag! Första gången vi pratar på 2månader och 1 dag... fy, det känns inte bra. Saknar henne så himla mycket och tänker på henne ständigt. Hur kunde det bli såhär, att en av mina finaste vänner sitter i Finland, Olulu... jävla oluluulululuuu, varför har du min eskimåisss?
Mer än en timmes gråt och skratt blev det idag. Fy vad jag har saknat dig så jävla mycket!!
HAB DICH LIEB!! BESUCH MICH DEINE DUMME ESKIMOOOO ;) DU MUSS JETZT EIN BISSCHEN ARBEITEN UND GELD KRIEGEN ;) hahaha... ich soll gar nicht sagen, haha! Ich muss ja auch arbeiten und geld kriegen, so ich zu dir fahren kannst! möchte gernee deiner kleiner dorf sehen :DDD haha! <33

Om jag nu ska relatera...

till det som står här varje dag "om livet ger dig citroner..." så är det nog dags jag börjar göra det.
Idag var i för sig en helt okej dag till en början, tills jag satte mig och började plugga. Jag satt från kl. 3 till typ 8 på samma jävla stol, med en lite paus vid halv 6. Kul det känns...
En annan sjuk jävla grej. Idag är det 2 månader sedan jag kom hem till sverige och om jag minns rätt så efter exakt 1 månad "firandet" så var dagen med skit. Ska det bli så nu ett bra tag framöver? att varje månad den 5:e blir jobbig? för det pallar jag fan inte. Precis som den 5:e juli tog ur all lycka ur talet 5.

Nåja.. imorgon är det en ny dag. med plugg såklart, men mindre pga allt jag gjorde idag. Det lönar ju sig lite ändå.
Undra om myggbeten kliar lika mycket imorgon som de gjort idag. Hoppas verkligen inte det!

Nu ska jag sova. Pussen, hejen.

Grattis snygging :D!



Grattis Beyoncé!











SÄLARRRRR

Har varit en fin helg, trots att det aldrig blev av någonting med Carolines och mina planer.. fan, sorry! Får hoppas på nästa helg dådå!

Hur som helst så såg fredagen ut såhär: plugg.
Jag skrev klart ett arbete och därefter så kände jag mig rätt nöjd inför helgen, för trodde jag inte skulle ha så mycket stress i helgen då.
Igår pluggade jag inte ett skit, eftersom det inte fanns tid till det. Åkte in till stan och handlade en present och därefter så hade mamma och pappa kräftskiva här hemma så då sällskapade man med lite. Efter ett tag bestämde sig dock vi fyra oss (jag, Robin, Larissa och Hampus)  för att åka och se bio. "det är aldrig för sent Larry" blev det. Sjuuukt ball, haha, så ett smart val av oss. Mindre smart av mig och Robin.. vi hade glömt packa matsäck, så runt 12 på natten stod vi och kokade jävla pasta (som vi dessutom inte ens åt idag.....no comments) och fixade matsäck.
Lämnade sängen kl. 6 imorse och sen var det full rulle.. man flög hit och dit i zombifart, haha. Men tillslut var vi klara.
Vi åkte sedan till Tobias och Amanda och där sa vi hej till Hugo och Samantha litegrann innan de andra två var redo för att åka.
Det var en lång, väldigt lång väg till udden men tillslut fick vi se de... sälarna!! Fy fan vad nära de var. Det var rent sjukt! Så söta de var och jag är verkligen glad att vi fick låna kikare så man kunde se de ännu bättre.
Är jävligt trött nu, men det var fortfarande värt alla de steg man tog till och ifrån stället i den där jobbiga sanden. Får ju se det som att man var lagom hälsosam med, haha. Stegräknaren står på över 10000, som rekommenderas per dag.

Nu har jag ätit, blivit masserad, vilat osv. Nu är det dags för plugg - näringslära!

TJOHEJ! :))

Dödstrött

Snart vill jag göra någonting väldigt kul! Jag orkar inte med att ha det så stressigt mer, mår fan inte bra och känner mig så seriös och tråkig. Samtidigt är kanske det enda skalet jag kan bära ifall jag vill fixa bra betyg i alla ämne? me don't know.
Ni ska ju bara veta hur skumt det känns att läsa ämnen som hälsopedagogik och näringslära - ämnen som angår välmående och så känner man sig så stressad så man varken hinner motionerna eller ja... äta rätt, tänkte jag säga men det är halvsant. Får ju bra mat hemma, men småsnacket i skolan... mja...
sen denna jävla huvudvärk. ÅH, jag bli en nöt alltså!

Nåja, läxan tills på tisdag i matte b är nu i alla fall klar = lättnad
Fick en tid till tyskan på tisdagar i framtiden = lättnad (blandat med stress)

Och vad att göra nu? Robinson!
sen... plugga, då ja. Puss på det.

RSS 2.0