Not again!

Börjar bli sugen på ny blogg.. vill liksom starta ett nytt kapitel fast det avgör ju inte en blogg. Fast jag fick en idé faktiskt så ska höra med Hampus ifall han kan hjälpa till. Om inte, så blir det lite mer crap men det kan nog lösa sig ändå.
Idag MÅSTE jag i alla fall skriva klart mitt religionsarbete i a-kursen och skriva av mig från religion B kursen. Ikväll ska jag till hjärtsi & vi ska göra minipizzor och mysa :))
Ser framemot helgen med då jag ska träffa Finis och sen dagen efter så blir det skridskååååå ;P
Pjuss.

Inte OK..

.. att titta ut och se snö nu. En annan parantes där överskriften lyder: in a perfect world:
.
just det hände mig idag. & jag är fortfarande i den "knipan" för laddaren är hos mit hjärta.. frågan är.. jag har blivit så modern och skipat väckarklockan så hur vaknar jag imorgon? Hmm.. kanske dags att leta upp ett batteri till min gamla kära väckare :)?

En dag och sedan finns lösningen där

Igår läste jag i mitt horoskop att mitt lyckokast skulle vara genomtänkta beslut.
Idag vaknade jag upp och var fortfarande väldigt bekymrad över vad jag ska göra med mina tre problem. Tre problem som innebar att jag behövde ta 3, för mig, viktiga beslut. Att läsa det där gjorde mig ännu mer bekymrad nästan, för det fick mig att verkligen vilja tänka igenom de beslut jag måste ta oerhört.
Problem nr.1:
Vill jag säga nej till att skriva arbetet till ReA nu efter allt som hänt?
Problem nr.2:
Vill jag ha religion B nu efter allt? Orkar jag det?
Problem nr.3:
Ska jag byta tillbaks till bild och form från Alternativ Medicin?
Jaja, jag vet. I-landsproblem med stort I. men det ligger mer bakom än vad man kan se i dessa meningar. Hur som helst så skrev jag en + och - lista på problem nummer 1 och efter det så verkade de andra problemen med klarna upp lite. Det är som det ena problemet blockerar lösningen för alla andra.
Min preliminära lösning nu är:
Nr.1: Nej, därför jag må tycka att allt har blivit fel. Att de inte har någon rätt att behandla mig på detta sättet, men de ska inte få trycka ner mig längst ner i botten och göra så att de tror att jag ger upp. Det ger jag inte dem. De har gjort fel, och det vet jag. Jag ser det såhär: bara för att jag ska göra ett arbete där de är inblandade innebär inte att jag måste sammarbeta med dem. Det innebär verkligen inte att jag senare har någon skyldighet till att visa de vänlighet för de har visat mig allt annat än det. Något som inte var personligt blev personligt, för mig. När inte en vuxen människa kan med raka och tydliga ord framföra en ursäkt, så tycker jag inte om den och det är jag stolt över också. Jag förstår inte varför jag ska behöva tvinga mig att gilla sådana där personer, eller ens varför jag ska visa dem ett leende. Jag vet så mycket bättre än så.
Nr.2: Nej, det vill jag inte. Jag har fått nog och dessutom har jag redan tillräckligt med poäng för att gå ut gymnasiet.
Nr.3: Ja. Sagt och gjort - nästa tisdag har jag bild och form!!

Sherlock Holmes

MOVIETIME

The most amazing feeling

Glory handlar om deras bebis (B och Jay Z:s) som föddes 7 januari, och det är hon som skriker i slutet av låten. Sweet! :)

Waiting on the world to change

<3

Leute, leute, leute..

"tut mir leid, tut mir leid.. blablabla"!!!! Alltså jag är så jävla trött på att höra de där orden. De spelar liksom ingen roll längre. Man ska då bara använda de orden när man verkligen är ledsen annars kan man lika bra skit i det! Jag har inte brytt mig så mycket om de tidigare men nu är det fan nog och det är inte första gången jag säger det - tyvärr. Men jag vill ju fortsätta vara en god människa och inte behandla de som de behandlar mig. Rätt el. fel? vet inte. Nåja, jag avvaktar och ser hur jag gör. Finns ju en anledning till att jag från början inte berättade för någon av de att jag skulle åka hit.
Jaja, för övrigt har jag haft en toppendag med familjen här och Annika (fick äntligen träffa henne igeeeen :D<3) och för mig är det tillräckligt för att känna att den jobbiga resan var värd det! Synd att det finns (ursäkta ordvalet) idioter bara som vill tro att de är så jävla viktiga hela tiden bara. Fan bara tragiskt. Synd också att jag aldrig har haft någon (stor) anledning till att bli arg ofta på tyska för då hade de fan fått höra alla fula ord som jag har, men just nu kan jag typ bara scheisse och det räcker inte så långt. För vad det gör så... uhhhh.. finner inga ord. Beteendet äcklar mig bara.

Wieder in Deutschland


Lite smått och gott som jag tog med mig till Hamburg! Det mesta är väl rätt svenskt (nyponsoppan om inte annat) utom det PEZ-godiset. Så nyponsoppa blir det kanske ikväll. Se hur pass mycket de tycker om det. Haha! Larissa tyckte ju det smaka skumt - gör säkert de med, men ja.. tanken som räknas och jag tycker om det så jag tycker de borde testa iaf :D

vad mer? jo.. det regnar då alltid här. Nu öser det ner och igår var det ju storm på kvällen men innan dess så hade det med regnat.
Planer för imorgon är att bege mig ut i detta skitvädret och träffa Annika! Jag är jättesugen på att åka in och shoppa lite, trots att de förmodligen inte har någon rea x) men sminkborttagning och sådant mååste jag ändå köpa nu när jag är här eftersom det är så mycket billigare :)
Ikväll ska vi ut och äta iallafall :)

Puss!

Mardröm på sitt eget lilla vis

Det känns inte helt okej att börja drömma att jag är i riskzon för magsjuka igen nu när jag ska iväg!! Bidrog ju att jag vaknade klockan fem och mådde pyton. Kunde inte heller somna om efter det.. så nu sitter jag och är pissigt trött men kan inte sova och det magonda + skakningarna kommer och går. Jag förstår inte vaför jag inte bara kan släppa det!
Ska det alltid vara såhär?? vart enda dumma gång som jag blir påmind om den sjukdomen. Jag själv tycker det är stört så jag undrar vad en terpeut hade sagt om jag hade kommit dit med mina "besvär". - vet du ungefär vad det som gör att din panik utlöses? - eh... eh.. magsjuka och den förväras när jag ska resa. Inte katten vill jag vara på resande fot och sitta inne och tuppa av på offentliga toaletter.. nej tack.

Normal today-update

Året har ändå börjat bra. Bortsett från min huvudvärk som ständigt hemsöker mig(!!!). När fan ska den ge upp? Alltså jag menar att ha det 1gång i månaden.. fine! men att ha det så fort jag gör något som är lite mer än att chilla runt hemma så ska den komma. Ah, orkar fan inte mer! Något måste göras och det är snart!
Nåja.. idag har jag jobbat. Var nere i byn vid 6 (mamma körde mig.. taaack!!!) och arbeta fram tills lite efter 14:00. Blev sedan körd hem. Kastade i mig mat och ringde sen bästiiiis! Hamnade tyvärr sedan i sängen och det blev inte så mycket med packandes. Utan resväskan kom fram - jag spritade ner allt som gick med handsprit/antibakteriellsakmojs och sen blev den liggandes där.. tom.
Började så smått att göra vid mig lite senare och när Robin kom så körde vi till Ica och handlade lite snabbt och sen snabbt iväg till födelsedagsgrisen. Japp, japp. Sent kom vi - som vanligt. MEN.. bättre sent än aldrig (fortsätter med den där positiva inställningen ;))
Vi åkte hem runt 9 för jag var tvungen att packa och försöka få bort min huvudvärk. Huvudvärken är fortfarande inte borta, men packningen lyckades jag nog bra med. Vågar inte säga fullt ut att jag lyckades med den, får det kan bara tiden avgöra ;)
Tog precis ett fotbad nu såhär på kvällskvisten och nu mår fötterna mina bra. Imorgon är det Deutschland!!
Pussss.

Twenty f*ckin' years old!!! :D

IDAG FYLLER MONGOSNYGGOT(på bilden till vänster ;)) 20 ÅÅÅÅÅRR! GRATTIS :D<3
bara älskar att jag ser så mumsigt ful ut också :D

1 januari 2012

På tolvslaget stod jag i min bästa pojkväns armar och pussades när raketerna smällde så himmeln lös. Det var en utmärkt start på det nya året - 2012, som ska bli så himla, himla bra!! Jag kunde också välja att inleda året med ett dopp i den skållheta badtunnan men blev för kinkig - men jag klagar inte. Jag är nöjd med min inledning på året! :)
Lite synd att både jag och mitt hjärta satt med huvudvärk under kvällen (hans snäppet värre med tanke på förkylningen), så inte mycket senare efter alla raketer som de hade smällt i trädgården så drog vi hemåt och gick och la oss. Imorse vaknade jag såklart och mådde bra och Robin med som tur var!! Tur vi åkte hem så pass "tidigt" så att han redan har kunnat bli lite kryare av lite sömn! :)
Nu ska jag fixa lite till med Emelies present. Få den lite snygg och göra en sak förhand. Är så satans pissed på att vi inte hittade en del till presenten som egentligen var viktigt. Ahhh. Men man får göra det bästa av situationen (2012 ska vi göra till ett postivt och sänka kraven på sig själv-år, haha) och försöka fixa det på annat sätt.
Efter det så ska jag, Larissa och pappa se Sherlock Holmes - 1:an. 2:an såg jag, Larissa och Robin såg på bio för ett tag sedan utan att jag och Larissa hade sett 1:an x) Men det gjorde ingenting eftersom filmen inte var en uppföljare direkt.
Mitt första inlägg för detta året kan jag inte lägga upp utan att ha med bilder på mina änglar :))
Puss.

RSS 2.0