Höstens sista dag 2011

Hösten:
- Har i år inte varit så kall (alltså.. visst det är det uppvärmning på gång med världen)
- Har varit fylld med massa jobbiga känslor - vägen tillbaks har inte varit lätt och bearbetar det fortfarande
- Beyoncés senaste skiva "4" har tagit död på mina trumhinnor (positivt)
- Blev smått besatt av Robinson som inte egentligen var så himla bra jämfört med andra år.
- Lagade min första lasagne med Robin♥
- Lagade min första Risotto i skolan
- Trivdes med enstaka ämnen i skolan, dog på vissa och kände mig lagom utanför med jämna mellanrum
- För många dödsfall
- Har sett framemot julen (elr. rent utav Dezember månad) jättemycket!
- Fått reda på att min blodgrupp är A+, och är mycket glad däröver
- Börjat förstå hur delar av kroppen är uppbyggd och mår dåligt av vissa tankar
- Gick på musikal och hade första plats!!
- Fick i födelsedagspresent ett "ta-hand-om-sig-själv-kit", älskade det, men har inte varit så duktig på uppföljning
- Varit besatt av ljus
- Varit tokig i att fota dessa ljus + rosor (säkerligen märkts..bara kolla ovan, haha)
- Varit och ätit i rådhuskällaren och kollat på de dyra priserna
- Bokat resa till Sälen!!!♥
- Spelat ett galet spel med min fina Eem och skrattar med henne igen!♥(du är så himla bäst, det hoppas jag du vet!♥
- Fått Hampus gamla Mobil och alltså blivit med smartphone (ojoj!!)
- Räknat för mycket äcklig matte - never more!
- Satt MVG i tyska
- Ägnade mitt höstlov åt ett historiearbete - fan tragiskt!
- Ändrat om på mitt rum - haha, jag kan då inte låta bli! Inte ens efter ett år utan det..
- Baktat bröd för första gången med Rebecki!♥
- ätit sushi för första gången på riktigt och gjort den själv med andra fina människor!!
- Glömt mina vantaaaar och varit utan dom i 2v kanske!!!! aaahh, händer aldrig!
- sett en 3D film på bio och kommit på att det verkligen inte är min grej
- skrivit denna lista och avslutat den... NU.

Make all your dreams come alive


was noch?

In der schule habe ich noch viel zu tun. Diese wochenende habe ich gar nicht was für die schule gemacht. war viellecht faul aber ist schon okey. Morgen muss ich meiner Naturwissenschafftslehrein über PCR-technick erzählen. Hm.. nicht so einfach, aber ich schaffe es bestimmt ^^.. irgendwie, hehe.
Hab schon ein paar sätze über es geschrieben und glaub das ich nicht mehr finden kann. Also, für heute bin ich mit PCR fertig :)) Jetzt überlege ich mal ob ich Mathe oder mehr Naturwissenshaft machen soll.. äh, man kann ja auch ein bisschen essen :D finde ich super! oh neee, deutsch! ich habe deutsch für morgen.. ok, dann kein essen..
tschüssiii
ÜBRINGS: ES IST NUR 200(!!!) TAGE NOCH BIS ABI!

Första advent (frukost)

Första advent bådar för julkänsla där julskyltning ingår. Jo, jag skulle vilja säga att jag sitter här med julkänsla, men icke. Utanför stormar Berit och regnet trillar ner. Känns inte sådär jätte-jul-mysigt.

Yesterday - Fruitnight

Igår var det en kväll med massa frukt och film tillsammans med Malin! Det blev blev passionsfrukt, granatäpple, kiwi, drakfrukt(mitt råd - ät det men blanda det med passionsfrukt då den inte är så fruktansvärt god men väldigt nyttig), apelsin, blåbär, clementing och den där oranga som smakar päron som jag inte minns namnet på :)

men gómorgon? eller juste.. gónatt vare ju!

Denna förbaskade paniikångest, eller vad det är!
Nog för att jag gick och la mig sent men kl. är typ 3. INTE OKEJ! ska försöka sova igen.
Aj, det känns som växverk i benen och jag känner typ av hunger nu? ahh.. skön känsla när man andas ut skakningarna i en stor utandning.
Charly, mitt hjärta, ligger så sött så sött bredvid mig nu. Ska försöka gosa ner mig hos henne och sova igen, hade jag tänkt. Puss.

Fars dag


Mot brevlådan

Jag förtstår inte varför jag tidigare har klagat på att vara ensam tjej i syskonskaran och att vara i mitten. Det ger ju mig bara en massa förmåner med sådana snälla bröder som jag har ^^. Behöver jag hjälp är de alltid där och även ifall jag inte frågar om vissa saker så får jag bara det sådär. Hehe.. Precis så dök hampus upp på mitt rum och frågade om jag ville ha ett par jeans på nätet. Jag bara "ja.."så sa han "ja eller något annat, kolla här inne..". Så jag letade igenom sidan och hittade några kläder jag ville ha och sen beställde han bara de till mig sådär. Så sjukt snällt :O

11.11.11

..bara för att alla andra ska nämna att det är en massa elvor i datumet idag, så ska banne mig jag också göra det. Ska jag vara ärlig så skriver jag mest detta inlägg för att undvika en ångestattack. Fy vad dagen har varit kämpig! Alltså skriver jag, så sysselsätter jag mig och så kanske ångesten går och gömmer sig litegrann. Egentligen finns det ingenting positivt med att ha den och den är fullkomligt onödig, därför 1. om jag blir sjuk så har jag redan varit "låtsassjuk" och då kommer nästa sjukdom att ta kål på mig. 2. när jag kan må bra, så mår jag istället dåligt? Totalt ologiskt och jag förstår inte hur det fungerar. Det krävs minsta lilla medel för att det ska trigga igång hela ångestprocessen. Innan var pappa på toa och jag kände hur ångesten började leta sig fram så fick knacka på dörren och fråga om han var okej - det var han, tack och lov! Det som var knappen till den attacken som vill fram nu var att Hampus hostade lite. Alltså aaaaaaaah monster i mitt huvud, försvinn!!! känner mig för fan som en psykopat!
och den här JÄVLA klumpen i halsen och muntorrheten.. bara försvinn, jag orkar inte mer! Varför kan allt inte bara vara som vanligt? varför finns bakterier som orsakar magsjuka? varför finns panikångest? vad tjänar det till?
god natt på er!

Like a rose



I like!

Skulle nog säga att jag tycker bättre om auditionen än studioversionen men äsch, studioversionen är fan inte dålig den heller.
haha killen med brillor i juryn xD han måste digga musik på det fulaste sättet någonsin xP

Lite knasigt ändå..

det kvittar hur många gånger man intalar sig att man ska njuta varje dag när man är frisk, efter att ha varit sjuk, ändå gör man fan inte det. Inte jag iaf. Nu ligger R på soffan och har gjort enda sedan igårkväll. Eller vad vet jag. På natten kanske t.om. kunde fan knappt gå upp på ovanvåningen. Jag hatar att jag är så jävla rädd för att bli sjuk men samtidigt så får jag ändå vara lite stolt över hur jag har hanterat det denna gången. Alltså sjuk och sjuk. När någon är förkyld är jag faktiskt ärligt talat inte så brydd... men magsjuka, ojojoj. Då ligger jag själv och skakar mig till yrsel. I början när han blev sjuk igår så kunde knappt andas i huset, men efter att ha städat hela morgonen idag, tvättat av ytor och luftat ut hela huset så det blev iskallt här inne så blir andningen lättare och jag känner ingen andnöd FÖRUTOM när jag har någon anledning till att gå in på toaletten däruppe. Då kollapsar jag typ. Nå ja vad jag ville ha sagt är: nu när han är sjuk så njuter jag av varje sekund över att jag är frisk. Känner typ i varenda cell att "åh vad härligt att kroppen inte ger vika". Sen när han blir frisk och jag kanske har insjuknat och blivit frisk.. ja.. vad händer sen? jo då glömmer jag nog ta mig fan bort den där känslan igen..

The white rose shadow


också var Halloween, kalaset och lovet över. Trist det där men nu laddas det för resten av den jobbiga terminen i skolan. Till våren ska jag nog kunna få det "lugnare". Då blir det historia B, Svenska B, projektarbete (fortsättningar), alternativ medicin och psyklogi B. Låter som en bra termin i mina öron :)

Mu


Det stormar utanför mitt fönster...

.. och es gefällt mir nicht.
Idag blir det plugg, precis som igår. Fast igår var det matte, idag är det dags för historia. Ska bli skönt när det jävla arbetet är klart! Efter lovet kommer jag säga till att jag inte fungerar bra ihop med arbeten som ska göras en hel termin. Det ökar pressen bara och resultatet blir bara att en hel drös negativ stress finns upp över mina öron.
Nåja.
Hade tänkt att ta mig ner på banken idag igen för att lämna ett kort till mitt framtid ID. Woho.. mitt första ID kommer det att bli. Lite skumt sådär..
Nu kom en Mulan upp i knäet och vill mysa. Blev så mkt enklare att plugga nu ju... ahrgg..

RSS 2.0