Tillbaka till startsidan

30 juli 2010 - Tyskland

Hej, hej där!

Har precis fått i mig lite mat och börjat packa upp.
Jag ska inte ljuga för er utan vara helt ärlig med att just nu gråter jag av ingen anledning, känns det som.
Eller jo... saknaden är ju anledningen såklart.

Familjen är verkligen trevlig, men jag förstår typ ingenting. Det känns så jävla blä.
Tänkte jag skulle beskriva hur det har sett ut den senaste tiden - efter mitt förra inlägg.
Jag ville aldrig somna inatt men jag tror jag somnade till i 2h för helt plötsligt var klockan asmycket.
Upp kom man såklart och sen blev det rätt trögt. Allt var så jefla nedstämt, så det finns inte :(

Det var så sjukt hemskt att själv må dåligt, men sen att se nästan alla andra med må lika kasst var ju ingen höjdare.
För er utbytesstudenter som inte har åkt än... jag vill inte vara negativ, men tro inte för mycket över avskedet.. att det ska vara sorgligt och fint på samma gång. För det är det inte. Man mår så mentalt dåligt så man blir fysiskt dålig.
Jag kräkte tillslut utanför Kastrups portar. När det hade lugnat sig en aning, då jag hade checkat in och så, så går jag och Robin upp mot säkerhetskontrollen.. det är det längsta han kunde följa med. (usch, jag får tillbaks känslan nu..)
Då trodde jag att jag skulle börja kräka igen så vi gick sprang ner för trapporna trots att tiden var knapp. Jag vet inte om jag kräkte direkt men det blev rediga klökningar, eller vad man ska säga... fräscht att ni får veta det.... hm.

Änyway, efter att jag lämnat Robin så kändes det i hjärtat såklart men jag lyckades fokusera och hipp som happ så vart jag iväg på egen hand. Jag frågade en massa på flygplatserna hela tiden och alla hjälpte, så det var bra det.
Rigas flygplats... jajo.. den sa vi var liten. 1... nä. väldigt nä! 2. so? ingenting stod på engelska. Det var nära ett sammanbrott där men jag tänkte att det hade jag inte tid med för då missade jag planet.
Flyget till Hannover var rätt dryg faktiskt och i slutet var det typ lite oväder.. INTE nice!

På flygplatsen hämtade Kristina upp mig, sjukt trevlig tjej det där! :) Hon är väldigt hjälpsam och vi pratade mycket om allt. När vi kom hem så var bara hennes mamma hemma. Hon kan inte engelska, men hon ler och försöker prata genom sin dotter till mig, mihi x) Min värdbror kom hem ett tag senare och han har jag inte fått någon större uppfattning om än, men han är säkert trevlig :)!


Nu har jag slutat gråta... wihooo :) men det kommer väl sen igen. -.-'
BTW... detta område är dösnyggt och huset är wunderbar :>

Puss och kram på er!
Jag älskar er. <3

Amanda

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Vår älskade underbara och helt fantastiska dotter, du är verkligen modig! Du gjorde det, du åkte iväg helt själv!Det känns så himla skönt att du gillar din värdfamilj, omgivningen och huset! Vi tänker jättemycket på dig och väntar spänt på att du skriver om dina upplevelser! Såklart saknar vi dig också så himla mycket, men nu ska du ha kul Amanda.

Ha det så bra nu gumman, vi älskar dig jättemycket!!! Puss & kram från Mamma, pappa, Christopher, Hampus och dina katter! (Charlie har intagit din säng)

2010-07-30 @ 15:51:54
Postat av: Robin

Hej min älskade! Blir glad av att höra att du fått ett bra intryck! :) Jag kommer tänka på dig varenda dag och jag önskar dig all lycka för det är du värd! Vet inte riktigt när vi hörs nästa gång så därför hoppas jag att jag kan bidra med lite "trygghet" eller nått tills dess genom att skriva detta :) Har hittat min del av hjärtat förresten och läst ditt fina brev! :') Jag går inte en meter utan det brevet hehe x) Hade med mig det i äffärerna vi vatt på idag x) Jag älskar dig så jääääävla mycket ska du veta och jag hoppas av hela mitt hjärta att du finner ro i Tyskland! :) Kick some ass! <3<3

2010-07-30 @ 16:40:34
Postat av: eem'

Halloj bästis :))

Vad bra att det känns bra! jobbigt att resan dit inte var den bästa, men nu är du där och det verkar vara jätte bra! och tyskan den kommer :) men förstår att det måste vara jobbigt att ha "tolk" hela tiden.. men det blir iaf bättre :)

Hoppas att du kommer trivas jätte bra! jag älskar dig bästa vän och Saknar dig redan, hoppas att vi snart kan Skypa ;D <33!

2010-07-30 @ 20:09:18
URL: http://qazm.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hallå Amanda, Hoppas allt är bra och att allt bara blir bättre och bättre :) Hoppas Tyskland blir som du förväntar dig, men inte för mycket för då upplever du inget, lite spänning får det vara;) men att det blir super bra :D

Ha det super bäst så höres vi, Saknar också daj!

2010-08-03 @ 23:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback