Tillbaka till startsidan

17 september 2010 - Tyskland



Smått kollage med bilder från idag för att jag hade tråkigt, helt enkelt.







Idag firade vi Jule som fyllde år igår! Detta blev min present till henne, baserat på att hon gillar grönt och på att det snart blir kallt om fossingarna, haha :P
Pusslet är ett "grattiskort" som hon själv pusslar ihop och får då se vad som är skrivet på baksidan.. jag skrev på svenska så det blev lite extra knåpigt, haha. Översätte det till henne när hon fick det dock, men det får nog bli google translate senare ifall hon undrar igen.. x)

Av de andra tjejorna fick hon smycken, en egengjord kokbok som hon själv kunde fylla på med recept, ett matförkläde, pennskrin, en sjal och ja, minns inte mer :P

Vi åt typ tacos, men ville man kunde man ta toast med.. haha, tyskar och mat alltså x) Till efterrätt blev det något amerikanskt och chokladpudding i en skål som alla åt ur :P.. det amerikanska var typ rispuffar + marchmellows (stavning?) värmt inne i ugnen i en form. sött, sött, sööööött!

Godnaaaatt <3

Amanda

Kommentarer
Postat av: Frida :)

Fin blogg! :D

2010-09-18 @ 11:43:43
URL: http://brunettii.bloggplatsen.se
Postat av: Agnes

du ser ut som Katy Perry! Fin blogg :)

2010-09-18 @ 17:07:46
URL: http://lindgrens.devote.se
Postat av: Mamma

...en typisk Amandapresent det där! Jättefina och såå mysiga! Så fint, collaget av dig! Du är bara så söt, vår ängel! Vi älskar dig! kram från oss till dig!

2010-09-19 @ 18:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback